De Langhe Solange

Condoleren

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.

christine Callens-Demeire

Mijn innige deelneming Germain en familie bij het overlijden van Solange.Ik was er toch echt van geschrokken .Voor mij was Solange wel een sterke vrouw
Ik wens jullie heel veel moed en sterkte om dat allemaal te verwerken.
Christine Callens Demeire

- 18 mei 2021

Jean-Pierre en Rita Labarque - Nuyttens

Beste Germain ,
Bedankt voor het opsturen van het overlijdensbericht van Solange . Bij deze ons christelijk medeleven bij het verdriet dat u overvalt .
Bij elke ontmoeting in het verleden waren jullie altijd tezamen . Een vriendelijk, beschaafd en aangenaam koppel .
Zo zullen we Solange in onze herinnering blijven meedragen . Moge dat een troost voor u zijn .
Met toegenegen groeten,
Rita en Jean-Pierre

- 18 mei 2021

Monique Deweer

In gedachten ben ik bij jullie en
Ik wens de ganse familie veel kracht bij het verwerken van dit groot verlies.
Monique Deweer.

- 15 mei 2021

Paul De Langhe

Beste nonkel Germain,Annnik en familie,
ons oprecht medeleven bij het voor ons toch onverwachte heengaan van tante Solange.Wij zullen haar altijd blijven herinneren als een lieve verzorgde altijd mooi geklede intelligente vrouw.Wij wensen jullie veel moed en sterkte bij het verwerken van dit grote verlies van een lieve vrouw,zorgzame moeder en trotse grootmoeder.
Genegen Rosy en Paul

- 13 mei 2021

lucien De Bels

Beste Germain en familie,
Diep geschrokken bij ontvangst van het overlijdensbericht van Solange.
Een toffe nicht met alles begaan, zo zal zij ons bijblijven.
Onze innige deelneming bij dit grote verdriet. Veel sterkte Germain en familie dat de vele mooie herinneringen hierbij mogen helpen.
Lucien De Bels - Rita Vanhoenacker,

- 11 mei 2021

Patrick Mignauw

Nonkel Germain en Annick,
Deze morgen het droevige nieuws vernomen. Veel sterkte voor jullie. Nonkel, nogmaals bedankt om mijn vader en moeder zoveel bezocht te hebben in Home T'Hoge.

Patrick

- 11 mei 2021

Solange en Rik

Tante , rust nu in vrede ,wij zullen je nooit vergeten , je was iemand die we graag zagen , we zullen Je missen. Nonkel ,veel sterkte ,het leven gaat voort , in ons hart heeft ze altijd een plaats .
Solange en Rik

- 10 mei 2021

ANN-SOPHIE DEWEER

Lieve Annick en familie,

Gisteren kreeg ik een bericht van jou, lieve Annick, dat jouw mama Solange was heengegaan...

Ook ik, Ann-Sophie, vergeet jouw lieve mama nooit...

Ik herinner me de talrijke keren in Zwevegem, toen we nog samen op school zaten en bijna dagelijks als vriendinnen bij elkaar kwamen...
Ook in de Twee Molenstraat bij jouw thuis, Annick, nà schooltijd, samen eerst 'schooltje' spelen beneden en dan dansen op muziek boven...en jouw mama die ons steeds hartelijk begroette en onze boterhammetjes smeerde! Tennissen in de tuin en jouw mama die naar beneden keek vanuit het raam ....haar glimlach en bezorgdheid nooit ver weg, deze herinneringen staan voorgoed in mijn geheugen.
Jouw steeds aanwezige mama Solange, een échte moeder die alles deed voor haar geliefde dochter! En ze was steeds zo fier op jou, Annick!

Koester nu ook de mooie herinneringen aan jouw geliefde mama en weet dat ze immer over jou, jouw papa en ook over jouw zonen blijft waken van daarboven.
Ook voor jouw papa Germain zijn het harde en moeilijke tijden, maar hij kan steeds bij jou terecht met zijn verdriet, want jullie begrijpen elkaar zoals geen ander!

Met heel veel waardigheid en eerbied voor jouw knappe mama, neem ook ik afscheid, veel sterkte gewenst aan de ganse familie.
Onze heel oprechte deelneming in jullie verdriet en onze deelneming bij het heengaan van deze fiere en lieve vrouw, ... dit vanwege mezelf, mijn echtgenoot en mijn familie.

Genegen ,

Ann-Sophie en Dirk

- 10 mei 2021