Demuynck Diana

Demuynck Diana

dochter van (†) Leopold en (†) Julia Demuynck - Laverge

 

 

 

 

Er wordt in beperkte kring afscheid genomen van Diana.

 

Nadien volgt de asverstrooiing op de begraafplaats te Otegem.

 

Condoleren

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.

Ellebuyck Sabine

Mijn innige deelneming. ik heb uw moeder leren kennen als lieve, vriendelijke vrouw.ik woon op het 4de en regelmatig eens aankloppen.ze zei dat haar zoon goed voor haar zorgde en boodschappen deed. ze was gelukkig en had veel moed; samen gingen we koffie drinken met taart;het is te laat. ik zal haar niet vergeten en mis haar. Sabine

- 16 april 2020

Den Dauw-Vanden Weghe

Beste familie,
Onze christelijke deelneming. We hebben Mevrouw vele jaren gekend als onze buurvrouw. We hebben dan ook zeer veel mooie herinneringen aan een zeer voorname, lieve, vriendelijke dame. Ze was steeds bereid om een korte babbel te hebben. Ze kwam graag 's avonds eens kijken op straat of alles goed verliep.
Ze zullen haar lieve glimlach en " goeie dag" missen.
Veel sterkte aan de familie.
Francis en Katrien Den Dauw- Vanden Weghe

- 16 april 2020

Judith passchier

Mijn oprechte innige deelneming bij het heengaan van jullie lieve mama. Ik heb ze gekend toen ze jong was en ik een klein meisje. Later regelmatig ontmoet in kortrijk. Ik ben de dochter van Irene laverge en kleindochter van Remi laverge en Maria Broucke. ZIj was een zeer vriendelijke Mevrouw. Ik wens jullie veel sterkte.

- 15 april 2020

Demuynck Marc

Onze oprechte deelneming aan de kinderen en kleinkinderen. Hou de mooie herinneringen in jullie hart. vanwege haar broer Georges Demuynck en familie Marc en Anny Demuynck Bekaert.

- 14 april 2020

Erna Vervaeke

Innige deelneming bij het overlijden van Diana, veel sterkte aan de familie

- 14 april 2020

Coppens m therese

Deelneming bij overlijden van moeder grootmoeder ze was ons beste buurmeisje heeft veel voor ons gezorgd als ons ouders werkten ik draag ze nog altijd in mijn hart weet draag ze in jullie hart zo verlicht de pijn

- 13 april 2020