Terras Jozef

Condoleren

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.

FREDERIK VANDENBOGAERDE

Innige deelneming aan de familie. Sef was voor velen alomtegenwoordig. Sociaal geëngageerd. Nen karakterkop, ne graag gezien mens , ne schone mens. Zo zal hij mij altijd bijblijven. Sterkte!

- 09 mei 2020

Piet en Monique Maertens-Vandeputte

Onze innige deelneming

- 08 mei 2020

Piet en Monique Maertens-Vandeputte

Onze innige deelneming

- 08 mei 2020

Frans en Marilyn Vandevelde-Matton

Veel sterkte in deze moeilijke periode, maar ook erna als het gemis groot is. Een volksfiguur van Moen is heengegaan, we zullen hem missen.

- 06 mei 2020

Hans Moreels

Onze oprechte deelneming in deze moeilijke periode.
Fam. Moreels-Vanlancker & kinderen.

- 06 mei 2020

Bart en Ineke Ameye - Holvoet

Beste Familie,

Ons oprecht medeleven bij het overlijden van meester Terras.
Van mijn meester in het eerste leerjaar, over supporter van KFC Moen, tot stichtend lid van onze wielerclub " de sportvrienden Moen".
Onze wegen kruisten elkaar letterlijk en figuurlijk in het dagelijkse Moense Leven.

We zullen je missen.

- 05 mei 2020

Debode-Balcaen

oprecht medeleven bij het verlies van uw dierbaar vader, grootvader,familielid. Zoek troost bij elkaar, put moed en kracht uit de vele mooie herinneringen. Debode Balcaen.

- 05 mei 2020

Van Branteghem Karolien

Zef,
Ik leerde jou zo'n 25 jaar geleden kennen in toneelvereniging Deugd en Vreugd. Ik, een jonge twintiger en jij, een krasse zestiger. Je stond toen vol overgave op het podium en je hebt je gedurende vele jaren daarna steeds gesmeten in jouw rol. De repetities, de voorstellingen, de opkuis.. vele uurtjes hebben we samen doorgebracht. Altijd dikke fun. Er was onmiddellijk een klik tussen ons. Er werden mooie herinneringen gesmeed die ik altijd zal blijven koesteren. Onze laatste toevallige ontmoeting was een paar maanden geleden in café Hert en Ziel te Moen. We dronken toen gezellig samen een pintje. Je zou 100 worden, zei ik toen vol overtuiging. Helaas. Ik had nooit verwacht dat ik vandaag deze afscheidswoorden zou schrijven. Met heel veel respect en met een speciale plek in mijn hart, zeg ik jou vaarwel. Het wordt helaas geen openbare afscheidsplechtigheid met honderden aanwezigen. Ik zal er zeker zijn om jou, langs de kant van de weg, met een laatste applaus uit te wuiven. Dat heb je zeker verdiend. Ik zal jou blijvend herinneren als een scherpzinnige, wijze, goedlachse, gezellige, trotse levensgenieter! Je was mijn 'toneelvader'. Vergeten doe ik jou niet. Het was een voorrecht jou gekend te hebben! Slaap zacht maatje...

- 05 mei 2020

Eddy putman

Onze oprechte deelneming. Veel sterkte aan de familie.
Eddy en Natascha, Alizée Putman-Verdonck.

- 05 mei 2020

Herman simone

Mijn oprechte deelneming.....

- 05 mei 2020

Marijsse tony

Veel sterkte aan familie en vrienden.... Meester jawel na 54j zei ik nog altijd meester , mijn toneelmeester ge waart zo trots om da tegen iedereen te zeggen , en ja kheb aan u veel geleerd , echt waar. We gaan u missen R.I.P. tga u goe hier boven...

- 05 mei 2020

Remi Van Loosveldt

Wij betuigen ons innig medeleven bij het overlijden van Jozef. Dat de herinnering aan zijn goedheid een houvast mag zijn in deze moeilijke momenten. Wij en de hele Moense gemeenschap zullen hem missen
als vooraanstaande figuur en vaak herinneren als onderwijzer-schooldirecteur, toneelspeler, lector en koorzanger, mede-oprichter en secretaris van KFC Moen en de wielertoeristenclub De Sportvrienden alsook als actief lid van andere verenigingen.
Remi en Diane Van Loosveldt-Vandevoorde

- 05 mei 2020

Lefevre

Meester , zo noemde iedereen jou...ik ben 2 jaar lang bij jou dagelijks aan huis geweest , we waren aan elkaar gehecht geraakt!
Je belde me nog vaak om te vragen hoe ik het stelde in mijn nieuwe job , twee weken geleden had je nog gebeld maar ik kon niet opnemen omdat ik aan het werk was...heb ik spijt dat ik toen niet heb terug gebeld , dat ik in alle drukte vergeten ben terug te bellen....
Je was een patiënt maar toch...we hadden een mooie band opgebouwd!!! Je zal gemist worden door familie , vrienden , iedereen die jou heeft gekend.
Ik hoop dat je rust kan vinden nu en mss terug bij je vrouwke kan zijn...
Het ga je goed!

Veel sterkte aan de familie in deze moeilijke tijden.

Groeten,
Maïka en Randy

- 05 mei 2020

omer deneve

met innige deelneming in uw rouw

- 05 mei 2020

Bekaert Kurt

Beste familie, mijn oprechte deelneming in deze moeilijke periode, veel sterkte gewenst. Bekaert Kurt.

- 05 mei 2020

Gino - Geoffrey Waelkens - De Loor

Ons medeleven aan jullie allen, en sterkte in deze donkere moeilijke dagen. X

- 04 mei 2020

Bram Scheers

Beste Mathieu, hierbij mijn oprechte deelneming bij het overlijden van je grootvader. Niet evident om afscheid te nemen in deze situatie. Veel sterkte gewenst aan jou en je familie.

- 04 mei 2020

Lieven Maroy-Brunin

Ons oprecht medeleven in deze moeilijke tijden .

- 04 mei 2020

Lieven Maroy-Brunin

Ons oprecht medeleven . Sterkte in deze moeilijke tijden . Lieven Maroy - Brunin

- 04 mei 2020

Vanmeirhaeghe Annie

Innige deelneming en veel sterkte in deze moeilijke periode

- 04 mei 2020