Steeds meer mensen kiezen voor een uitvaartdienst in een aula. Wij hebben 5 aula’s waar we diensten organiseren. In Zwevegem is er onze gloednieuwe aula tot 600 personen. In Oostrozebeke hebben we een aula tot 170 personen. In Desselgem kunnen er 150 mensen plaats nemen. In Moen ontvangen we tot 80 personen in onze aula en in Deerlijk hebben we een aula tot 50 personen. Aula Memoria in Zwevegem wordt ook vaak door mensen van andere gemeenten gebruikt.

Aula Memoria

In Aula Memoria in Zwevegem bieden we tot 350 zitplaatsen aan. Er kunnen nog 250 mensen rechtstaan. De aula is modulair, wat betekent dat ze in kleinere ruimtes kan worden opgedeeld. Dankzij een groot panoramascherm kunnen we de uitvaart persoonlijk maken en kan iedereen de dienst goed volgen. Uitvaartdiensten kunnen we zowel in de voormiddag, in de namiddag als ’s avonds organiseren. Na de plechtigheid bieden we de kans om herinneringen op te halen tijdens een uitvaartreceptie.

De aula ligt in hartje Zwevegem. Toch is er voldoende ruimte om te parkeren. Er zijn 800 parkeerplaatsen in een straal van 500 meter. Ga naar www.aulamemoria.be voor meer info.

Aula Memoria Aula Memoria Aula Memoria Aula Memoria Aula Memoria Aula Memoria Aula Memoria Aula Memoria Aula Memoria

Aula Oostrozebeke

In de aula bieden we tot 170 zitplaatsen aan. Uitvaartdiensten kunnen we zowel in de voormiddag als in de namiddag organiseren. 

Aula Oostrozebeke Aula Oostrozebeke Aula Oostrozebeke Aula Oostrozebeke Aula Oostrozebeke Aula Oostrozebeke Aula Oostrozebeke Aula Oostrozebeke

Aula Desselgem

In de aula bieden we tot 150 zitplaatsen aan. Uitvaartdiensten kunnen we zowel in de voormiddag als kort na de middag organiseren.

Aula Desselgem Aula in Desselgem Desselgem

Aula Deerlijk

In de aula bieden we tot 50 zitplaatsen aan. Uitvaartdiensten kunnen we zowel in de voormiddag als kort na de middag organiseren.

Messiaen aula Deerlijk Messiaen aula Deerlijk Messiaen aula Deerlijk Messiaen aula Deerlijk

Aula Moen

In de aula bieden we tot 80 zitplaatsen aan. Er is recht tegenover het uitvaartcentrum extra parkeermogelijkheid.

Aula Moen Aula Moen Aula Moen